rungkut kidul depo 10 bonus 15

Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Αγαπητά μας παιδιά και γονείς, θα ήθελα να ευχηθώ πρώτα από όλα σε όλους σας να είστε υγιείς και με υπομονή και καρτερία να ξεπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικρατούν σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα μας. Συνθήκες που μας αναγκάζουν να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και μακριά από το σχολείο, αλλά και από πολλές άλλες δραστηριότητες. Για να ξεπεράσουμε όλοι μας αυτή την πανδημία του Κορονοϊού όμως, πρέπει να πάρουμε αυστηρά μέτρα και να δείξουμε όλοι μικροί και μεγάλοι αυστηρή πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, για να μπορέσουμε να χαρούμε και πάλι σε λίγο καιρό την ζωή που ανέμελα ζούσαμε, μέχρι την κρίση αυτή.

Στα δικά μας τώρα, να σας ανακοινώσω πως στο σχολείο μας θα λειτουργήσει η εξ αποστάσεως διδασκαλία για τα παιδιά μας, ώστε να υπάρχει μια σχετική επαφή με το σχολείο. Σε καμιά περίπτωση δεν αντικαθίσταται η διδασκαλία στην τάξη, αλλά με μερικές επαναληπτικές ασκήσεις από τους δασκάλους σας, θα σας κάνουμε να μείνετε ενεργοί ως μαθητές, μέχρι να λήξει αυτή η καραντίνα, που δεν μας αρέσει, αλλά επιβάλλεται, ώστε να βγούμε όλοι μας αλώβητοι στο τέλος.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού θα σας αποστέλλεται με email πλάνο  κατ' οίκον μελέτης δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Στα μηνύματα θα επισυνάπτoνται διάφορα αρχεία με φύλλα εργασίας, οδηγίες για κατ' οίκον μελέτη αλλά και σύνδέσμοι που παραπέμπουν σε ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα. (Σημ. Μερικοί από αυτούς έχουν αναρτηθεί από αυτή την ιστοσελίδα του σχολείου μας, την οποία θα πρέπει να επισκέπτεσθε).

Ο κάθε δάσκαλος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπαίνουμε στην σελίδα ηλεκτρονική Σχολική τάξη: https://eclass.sch.gr και βλέποντας τις παρακάτω εικόνες θα δείτε τις αναρτήσεις του σχολείου μας(Ισχύει για όσους έχουν εγγραφεί και έχουν πάρει emailάπό το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο)

Μας λείπετε όλοι σας παιδιά, εσείς που γεμίζατε με φωνές το προαύλιο του σχολείου μας. Σας σκεπτόμαστε, σας αγαπάμε και... 

Εις το επανιδείν παιδιά, στο ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες-οδηγίες για το πώς θα κάνετε εισαγωγή στην ηλεκτρονική σχολική τάξη:

 1i 2 3 4 5