rungkut kidul depo 10 bonus 15

Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. Μακάρι αυτό το Πάσχα να ήταν το τελευταίο που κάναμε με περιορισμούς και να είναι η απαρχή για την επιστροφή και πάλι στην κανονικότητα.

Μαθήματα στο σχολείο μας και πάλι από Δευτέρα 10 Μαϊου. Μετά από καιρό θα υποδεχθούμε τους μικρούς μας μαθητές στον χώρο που αποτελεί γι΄αυτούς το δεύτερο σπίτι τους, να ξαναδούν τους αγαπημένους φίλους τους, τους δασκάλους τους που τους περιμένουν με ανυπομονησία και για να συνεχίσουν τα μαθήματά τους και πάλι στα θρανία τους, που ήταν άδεια και τους περίμεναν τόσο καιρό.

Για να λειτουργήσει όμως το σχολείο θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα από όλους μας.

Θα πρέπει να γίνονται self test από μαθητές, εκπ/κούς, προσωπικό καθαριότητας και όσους έρχονται σε επαφή με το σχολικό περιβάλλον.

Αυτά θα διατίθενται δωρεάν σε μαθητές(δηλώνοντας το AMKA) και θα διεξάγονται 2 φορές την εβδομάδα, ένα 24ωρο πριν έρθουν στο σχολείο. Κυριακή  και Τετάρτη βράδυ, κατά προτίμηση.

Στη συνέχεια το αποτέλεσμα του test θα δηλώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis, για να επιλέξουν την κατηγορά "Σχολική κάρτα για civid-19"

Όσοι μπορούν να εκτυπώσουν αυτή την κάρτα θα την έχει το κάθε παιδί στην τσάντα του για να μπορεί να έρθει στο σχολείο με την προϋπόθεση το τεστ να είναι αρνητικό.

Διαφορετικά δεν θα μπορεί να έρχεται στο σχολείο.

Όσοι δεν θα μπορούν να την εκτυπώσουν θα κάνουν μια χειρόγραφη σε ένα χαρτί και θα έχει τη θέση εγγράφου, σύμφωνα με το υπόδειγμα της εγκυκλίου, που βρίσκεται στις τελευταίες σελίδες.

Παρακάτω θα διαβάσετε όλη την εγκύκλιο και θα μπορέσετε να δείτε σε video, πώς γίνεται το self test.

Ακόμη να σας κάνω γνωστό πως από τη Δευτέρα θα ξεκινήσει και η παροχή των γευμάτων και πάλι.

Καλή δύναμη σε όλους και προσοχή γιατί ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και τα μέτρα μπροφύλαξης συνεχίζονται!

 

 Δείτε την Κ.Υ.Α

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/document_17_1.pdf

 

 Την εγκύκλιο

https://alfavita.gr/sites/default/files/2021-05/egkyklios_selftest_AV.pdf

 

Το video με οδηγίες για το self test

https://youtu.be/uqy9EtE1uuE