rungkut kidul depo 10 bonus 15

Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

 

Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για την Αποκριά ξεκινώντας την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2024 με το καθιερωμένο πλέον τσίκνισμα με σουβλάκια και με τη γιορτή- παραμονή της τελευταίας εβδομάδας της Αποκριάς- την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Την Τσικνοπέμπτη  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας φρόντισε, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, να ετοιμάσει και να ψήσει σουβλάκια στον προαύλιο χώρο του σχολείου και να δοθεί έτσι η ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές, αλλά και στα παιδιά του Νηπιαγωγείου να γευτούν τους νόστιμους μεζέδες, να χαρούν, να παίξουν, να χορέψουν και να τσικνιστούν, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά  στο πνεύμα της Αποκριάς και του καρναβαλιού.

Να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που ακόμη μια φορά είναι κοντά στα παιδιά και στο σχολείο μας και πρόσφεραν αυτή την όμορφη εκδήλωση στους μαθητές μας και στα παιδιά τους.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου το πάρτι μασκέ, στο οποίο τα παιδιά ήρθαν μεταμφιεσμένα, διασκέδασαν, χόρεψαν πρώτα το γαϊτανάκι και στη συνέχεια παραδοσιακούς χορούς της Αποκριάς και άλλα χορευτικά τραγούδια. Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής γιορτής πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Δ/ντή του σχολείου και παιδιά των μεγάλων τάξεων, η κατασκευή παραδοσιακού χαρταετού.

Η μικρή μας αυτή γιορτή  έκλεισε με το κάψιμο του καρνάβαλου, τον οποίο όπως συνηθίζεται, κατασκεύασαν τα παιδιά της ΣΤ΄τάξης,.

Να ευχηθούμε Καλή Σαρακοστή σε όλους και του χρόνου με υγεία!

 

 

tsiknopempti 24 1 tsiknopempti 24 2 tsiknopempti 24 3 tsiknopempti 24 4 apokries 24 12 apokries 24 1 apokries 24 3 apokries 24 4 apokries 24 6 apokries 24 16 apokries 24 18 apokries 24 19 apokries 24 20 apokries 24 2 apokries 24 8 apokries 24 9