Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Στον διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας που διεξήχθη στις 10 Μαρτίου 2017, είχαμε τη συμμετοχή δύο μαθητών της Ε΄τάξης. Ο Κων/νος Κλέτσας και η Κων/να Ράπτη αρίστευσαν. Ένα μεγάλο Μπράβο στα παιδιά, στον δάσκαλό τους κ. Ηλιόπουλο Νικ. και στους γονείς των μαθητών. Πολλά συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες.

Επίσης ο Βασίλειος Αβράμπος μαθητής της Δ΄τάξης απέσπασε το 3ο βραβείο πανελλαδικά, επί συνόλου 4.586 έργων, σε διαγωνισμό ζωγραφικής ("Ένα μήλο την ημέρα...το μήλο συμβάλει στην υγιεινή διατροφή"), που διοργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου και που ανέλαβε να πραγματοποιήσει στο σχολείο μας η καθηγήτρια καλλιτεχνικών Μπακίαι Άλμα. Πολλά συγχαρητήρια στον μαθητή μας και τη δασκάλα των καλλιτεχνικών για αυτή την σημαντική διάκριση.

Μέρος των έργων των μαθητών  εκτέθηκε στην αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων “Jacqueline de Romilly” στις  07 Απριλίου 2017, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής βραβείων στην οποία παραβρέθηκε και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κος Κ. Γαβρόγλου.

Στον χώρο του Υπουργείου Παιδείας φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες μαθητές, δεκάδες εκπαιδευτικοί και γονείς μαθητών, παρουσία της διοίκησης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, στελεχών και συνεργατών της Οργάνωσης, οι οποίοι ήταν οι συντελεστές διοργάνωσης του διαγωνισμού.

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν ο μαθητής μας Αβράμπος Βασίλειος,με την καθηγήτρια των εικαστικών κ. Μπακίαι Άλμα.

Στις παρακάτω εικόνες υπάρχουν δείγματα των έργων των παιδιών του σχολείου μας, με την πρώτη εικόνα να ανήκει στον μαθητή μας ο οποίος πήρε και το 3ο βραβείο.

  DSC01330 m thumbnail IMG 20170407 122458 m IMG 20170424 113456 ena milo 1 ena milo 2  ena milo 4 ena milo 5 ena milo 7 ena milo 8 ena milo 9 ena milo 10 ena milo 3 ena milo 11  ena milo 6