Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Και φέτος πήρε μέρος το Δημοτικό μας σχολείο στους μαθητικούς διαγωνισμούς των Φυσικών "Ο Αριστοτέλης και της Μαθηματικής Εταιρείας "Ο μικρός Ευκλείδης", στους οποίους συμμετείχαν μαθητές των Ε΄και ΣΤ¨τάξεων την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Μαρτίου αντίστοιχα.

Οι πρωτεύσαντες 2 μαθητές της ΣΤ΄τάξης(Ράπτη Κων/να και ο Κλέτσας Κων/νος) στο διαγωνισμό Φυσικής, θα λάβουν μέρος στην Β΄φάση του προγράμματος, που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο. Από την Ε΄τάξη οι πρωτεύσαντες ήταν ο Αβράμπος Βασίλης και Μιχέλη Νεφέλη, που και αυτοί θα λάβουν μέρος στη Β΄φάση του διαγωνισμού. (Συμμετείχαν ακόμη και οι μαθητές:Βερικάκης Ευάγ., Πλάκας Παναγ. και Σέχου Αντρέας)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Να σημειώσουμε πως στο διαγωνισμό Φυσικών υπήρξε ισοψηφία μεταξύ 2 μαθητών για τη δεύτερη θέση και κατόπιν κληρώσεως, σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος, μεταξύ του Κλέτσα Κ. και Αμπντουλλάι Μαρίνας, τυχερός ήταν ο πρώτος που πήρε τη δεύτερη θέση. 

Στο διαγωνισμό μαθηματικών από την ΣΤ΄τάξη συμμετείχαν οι : Ράπτη Κων/να, Κλέτσας Κων/νος και Αμπντουλλάι Μαρίνα

Από την Ε΄τάξη οι: Πλάκας Παναγ., Αβράμπος Βασιλ., Τσαούση Βασιλική, Παπαδάκης Ηλίας, και Κολοκύθας Γεώργιος(Με τη σειρά βαθμολογίας  του καθενός)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Έχει προβλεφθεί η απονομή από το Σχολείο ΕΠΑΙΝΩΝ για τους  πρωτεύσαντες μαθητές κάθε τάξης και ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ για τους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι έχουν αποσταλεί από τους παραπάνω φορείς που διοργάνωσαν τους διαγωνισμούς αυτούς και θα δοθούν με την τελετή λήξης του σχολικού έτους.