Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, το Δημοτικό μας σχολείο συμμετείχε με τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης στη βιωματική παρουσίαση του προγράμματος "Κid΄s Athletics", σε σεμινάριο που διοργάνωσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Ν. Φωκίδας, με την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς και τον Σχολικό  σύμβουλο ΠΕ 11 κ. Χρ. Τσαδήμα, στο χώρο του Γυμναστηρίου  του Γυμνασίου- Λυκείου Γραβιάς. Πριν τη βιωματική αυτή άσκηση, προηγήθηκε το σεμινάριο των γυμναστών, με ομιλητές τον κ. Ηλ. Χατζόπουλο(Επίτιμο  Σχ. Σύμβουλο Φυσ. Αγωγής-φυσιοθεραπευτή π. διδάσκων του ΤΕΦΑΑ Αθηνών), του κ. Χρ. Τσαδήμα(Σχ. Σύμβουλο ΠΕ11 Μ.Sc-Μ.Εd)) και του κ. Κουτσιώρα Ιωάννη(Σχ. Σύμβουλο ΠΕ11 Ph.d, Εθνικό προπονητή ΣΕΓΑΣ).

Το σεμινάριο παρακολούθησαν άπαντες οι καθηγητές Φ. Αγωγής του Ν. Φωκίδας και παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Αργυρόπουλος Κων/νος, Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Εκπ/σης Α΄θμιας Εκπ/σης Π.Δ. Στ. Ελλάδας, ο κ. Αλωνάρης Ιωάννης, Δ/ντής Β΄θμιας Εκπ/σης Φωκίδας, ο κ. Δημητρίου Χρήστος, Δ/ντής Α΄θμιας Εκπ/σης Φωκίδας και ο Σχ. Σύμβουλος Σάρρας Σπυρίδων της 1ης Περιφέρειας Α΄θμιας Εκπ/σης Φωκίδας.

Να σημειώσουμε πως την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γραβιάς διοργανώθηκε από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου Γραβιάς, ομιλία από τον κ. Χατζόπουλο με θέματα:

  1. Διατροφή και παιδί.
  2. Οστεοπόρωση-πρόληψη -θεραπεία

Υπήρξε μεγάλη προσέλευση κοινού, που άκουσαν τον ομιλητή και στο τέλος ακολούθησε συζήτηση  και τους δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις-απορίες.

 


20150305 122751 picassa