Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

 

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος στο ιστορικό Χάνι της Γραβιάς, που κορυφώθηκε με την δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία και κατάθεση στεφάνων στο χώρο της προτομής του ήρωα Οδυσσέα Ανδρούτσου, με την παρέλαση μαθητών και συλλόγων με παραδοσιακές στολές και στο τέλος με τους καθιερωμένους παραδοσιακούς χορούς.  

Το Δημοτικό μας Σχολείο έδωσε το παρόν για μια ακόμη φορά,  με τους μαθητές μας να αποσπούν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και να κλείνουν την πολύ καλή τους εμφάνιση χορεύοντας  παραδοσιακούς χορούς, με την επίβλεψη της καθηγήτριας Φ.Αγωγής του σχολείου μας κας Τσίγκα Ευσταθίας.

Την παραμονή, ημέρα Σάββατο, έγινε η καθιερωμένη πλέον αναπαράσταση της μάχης, με την καθοδήγηση του εμπνευστή αυτής της ιδέας του κ. Ρηγάκη(πρώην Γυμνασιάρχη Γραβιάς), στον οποίο απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν αρκετοί επίσημοι τόσο από την Δημοτική αρχή, όσο και από την Περιφέρεια, άλλους φορείς και  πλήθος κόσμου. 

 

xani 2017 1 xani 2017 2 xani 2017 3 xani 2017 5 xani 2017 6