Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου και ώρα 12.30 μ.μ.- 14.00 μ.μ. στο Δημοτικό μας Σχολείο, πραγματοποιήθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο της 1ης Εκπ/κής Περιφέρειας Φωκίδας κ. Σπυρίδωνα Σάρρα, διασχολική συνάντηση με τα εξής θέματα: 

  1. Εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και προετοιμασία για την επόμενη σχολική χρονιά.
  2. Υλοποίηση προγραμμάτων Ευέλικτης Ζώνης Γ΄τριμήνου σχολ. έτους 2015-16.
  3. Εθνικός διάλογος για την Παιδεία.                                                                                                         Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δ/ντής Α΄θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Παναγιώτης Καστρίτης, ο οποίος αναφερόμενος στο πρώτο θέμα έδωσε οδηγίες, ώστε να μην υπάρχουν απορίες για την  ομαλή  λειτουργία και προετοιμασία των σχολικών μονάδων την επόμενη σχολική χρονιά, έκανε λόγο για τον Εθνικό διάλογο για την Παιδεία και μίλησε για γενικά θέματα που απασχολούν τα σχολεία.                                                      

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σχολ. Σύμβουλος κ. Σάρρας και αναφέρθηκε στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Ε.Ζ. και για θέματα που απασχολούν εκπ/κούς στην τάξη. 

Συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή  όλοι οι εκπ/κοί των όμορων Δημοτικών Σχολείων της περιοχής(Γραβιάς, Πολυδρόσου, Επταλόφου), που άκουσαν την ανάπτυξη των παραπάνω θεμάτων και τους βοήθησαν να λύσουν απορίες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Όλη η συνάντηση κύλησε μέσα  σε ζεστό και φιλικό κλίμα.