Καλώς ήρθατε στο Δημοτικό Σχολείο Γραβιάς

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

 

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

         


 

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κινήθηκε για πρώτη φορά το  Δημοτικό μας Σχολείο, αφού με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μας δόθηκε η ευκαιρία να "τσικνίσουμε", την Τσικνοπέμπτη στο προαύλιο του σχολείου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, έψησε και πρόσφερε σουβλάκια και πίτες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Όλοι μαζί σε μια όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, τσικνίσαμε και τσικνιστήκαμε! Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων υλοποίησε την ιδέα που «ρίχτηκε στο τραπέζι» και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές να γευτούν τους νόστιμους μεζέδες, να χαρούν, να παίξουν, να χορέψουν το Γαϊτανάκι και να  μπουν έτσι σιγά σιγά  στο πνεύμα της Αποκριάς και του καρναβαλιού.

Καλεσμένα και τα μικρά παιδιά του Νηπιαγωγείου Γραβιάς, τα οποία για μια ακόμη φορά ήρθαν πιο κοντά στο σχολείο μας, το οποίο θα τα υποδεχθεί στην Α΄ τάξη, αρχής γενομένης από τον  επόμενο χρόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που είναι δίπλα μας και για την αρμονική συνεργασία που υπάρχει με το σύλλογο διδασκόντων του Σχολείου μας.

Και του Χρόνου, Καλές Απόκριες!